Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Příští zápas: FK Ostrov

27.04.2022 | Redakce

V sobotu odehrajeme zápas na hřišti Ostrova nad Ohří.

Sobotní soupeř si nevede vůbec dobře. Minulý týden prohrál na pražské Aritmě vysoko 5:0 a z posledních pěti zápasů má 2 remízy a 3 prohry. Na svém kontě má 18 bodů a je na 14.místě tabulky. Na podzim jsme tohoto soupeře porazili 4:2, avšak naši borci museli po poločase otáčet nepříznivý stav.

V jarní části si náš tým vede vcelku dobře. Ze 7 odehraných zápasů na jaře hoši vybojovali 13 bodů a se svými 33 body jsou na 8.místě tabulky.

Minulou sobotu jsme na Spořilově prohráli s Českým Brodem těsně 0:1 - již počtvrté. S tímto týmem jsme hráli vyrovnané utkání, ale v 60.minutě dal po ztrátě balonu jediný gol kapitán týmu David Fikejz. O chvíli později se radoval celý stadion, a to když po centru dal gol Baloun. Bohužel pomezní odmávala těsný ofsajd. V 70.minutě zhatil všechny naděje obránce Zamazal, který po faulu uviděl červenou kartu.

"Na sobotní utkání se moc těším. Bude se hrát o hodně. Očekávám, že to bude zápas plný soubojů o každý metr. Připravujeme a soustředíme se celý týden na sobotu. Víme o situaci, v jaké se nachází Ostrov, takže nás určitě nebude čekat nic lehkého. My si budeme chtít napravit chuť po domácí prohře s Brodem a najet na další vítěznou sérii. Na hřišti necháme vše. Věřím, že v sobotu přivezeme 3 body," říká jeden z těch mladších hráčů David Kaiser.


Zápas začíná v 17:00 (odjezd autobusu ve 13:00)
P.S. Kdo jede do Ostrova autobusem, tak se může těšit na raut v podobě řízků.

BRANDÝS DO TOHO!!!

 
Příští zápasy

Muži A | sobota 20.04.2024, 10:15
FK Újezd Praha 4 - FK Brandýs nad Labem
 
Muži A | sobota 27.04.2024, 10:15
FK Brandýs nad Labem - SK Slaný
 
Aktuální články
Příští zápas: SK Újezd Praha 4 (23.kolo)

V dalším kole zavítáme na hřiště pražského klubu Újezd.

 
S Kladnem ostudná domácí prohra 0:8

Další domácí utkání se nám vůbec nepodařilo a na jaře jsme poprvé prohráli. Nad naše síly bylo Kladno, které od začátku utkání...

 
Dvoubrankové vedení v Nespekách nestačilo

Ač jsme po prvním poločase odcházeli do kabin s dvoubrankovým náskokem, který zařídil svými premiérovými brankami v našem dresu...

 
Zápas s Lounami rozhodla branka do šatny
 
Z Chebu si odvážíme pouze bod
 
O vítězství nad Admirou B jsme rozhodli v 1. poločase
 
Jaro jsme začali vítězstvím ve Štětí
 
Vítězem Zimního turnaje 2024 se stala Přední Kopanina
 
Přípravné zápasy - zima 2024
 
Zimní turnaj FK Brandýs nad Labem 2024
 
 
© eSports s.r.o. & FK Brandýs nad Labem - kontakt: fkbrandys@email.cz RSS