Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Podpořte Adrianku!

11.06.2021 | Petr Špaček

Výtěžek z oslav 120. výročí fotbalu v Brandýse nad Labem, půjde na charitativní účely. V článku si můžete přečíst příběh malé Adrianky a dozvědět se, jak i Vy fanoušci můžete pomoci.

„Přestože pacienty ošetřuji denně, záchrana vlastního dítěte byla moje největší životní prověrka,“ vzpomíná na příchod své dcery Adrianky lékař Jan. Kvůli komplikacím při porodu se do záchrany své vlastní dcery musel zapojit dokonce i sám otec. Nakonec vše dobře dopadlo, přesto se malá Adrianka musí dodnes potýkat s následky.
Výrazně by holčičce mohla pomoci intenzivní terapie. Pro tento účel si její rodiče zvolili Neurorehabilitační kliniku AXON, která nabízí speciální rehabilitační program. Jeho velkou výhodou je robot Lokomat, který Adrianě může hodně pomoci s nácvikem chůze.
„Adrianka se už v terapii začala cítit pohodlněji, více se i usmívala. Určitě je vidět zlepšení, když stojí vzpřímeně a drží se ve stoje, z čehož dříve měla strach. Ale stále potřebuje více cvičit a zároveň hodně motivace. Musí trénovat hlavně chůzi po užších místech a po schodech nahoru a dolů, sed na nestabilních površích,“ popisuje dosavadní posun holčičky primářka kliniky AXON Jarmila Zipserová.
Bohužel pojišťovny tuto intenzivní terapii prakticky neproplácí. Rodiče malé Adrianky se proto rozhodli obrátit na veřejnost a všem dárcům velmi děkují, že jejich dcera bude mít šanci na to, že si jednou bude moct hrát s ostatními dětmi.

K tomuto projektu jsme se připojili i my jako FK Brandýs nad Labem a rádi bychom spolu s našimi fanoušky malé Adriance pomohli.

Přispívat můžete skrz transparentní účet, jehož číslo je 123-1683350257/0100

 
Příští zápasy

Muži A | sobota 20.04.2024, 10:15
FK Újezd Praha 4 - FK Brandýs nad Labem
 
Muži A | sobota 27.04.2024, 10:15
FK Brandýs nad Labem - SK Slaný
 
Aktuální články
Příští zápas: SK Újezd Praha 4 (23.kolo)

V dalším kole zavítáme na hřiště pražského klubu Újezd.

 
S Kladnem ostudná domácí prohra 0:8

Další domácí utkání se nám vůbec nepodařilo a na jaře jsme poprvé prohráli. Nad naše síly bylo Kladno, které od začátku utkání...

 
Dvoubrankové vedení v Nespekách nestačilo

Ač jsme po prvním poločase odcházeli do kabin s dvoubrankovým náskokem, který zařídil svými premiérovými brankami v našem dresu...

 
Zápas s Lounami rozhodla branka do šatny
 
Z Chebu si odvážíme pouze bod
 
O vítězství nad Admirou B jsme rozhodli v 1. poločase
 
Jaro jsme začali vítězstvím ve Štětí
 
Vítězem Zimního turnaje 2024 se stala Přední Kopanina
 
Přípravné zápasy - zima 2024
 
Zimní turnaj FK Brandýs nad Labem 2024
 
 
© eSports s.r.o. & FK Brandýs nad Labem - kontakt: fkbrandys@email.cz RSS