Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Sunkovský: "Mýto má kvalitu, ale šanci máme"

14.07.2017 | Tomáš Pokorný

V pondělí 10.7.2017 zahájili brandýští fotbalisté letní přípravu. Po 15 letech se představí v Divizi C. Ještě před divizními boji černobílí přivítají už tuto neděli v poháru SK Vysoké Mýto. A trenér Sunkovský očekává vyrovnané utkání.

Jak probíhá letní příprava a jak se těšíte do divize?

Začátek je těžký, protože jsou ještě někteří kluci na dovolené, takže se scházíme, jak se dá. A ještě nám do toho teď vlezl pohár FAČR, což nebude žádná sranda. Ale začali jsme, a tak doufám, že to bude s tou docházkou od příštího týdne lepší.

Vysoké Mýto skončilo minulou sezonu na 4. místě, jak si proti nim věříte?

S tím, co nastoupí, uvidíme, ale mohou na tom být stejně jako my. Podle mého názoru se s nimi můžeme rovnat, v kterékoli sestavě tady budeme, protože zase takový rozdíl mezi přeborem a divizí není. Myslím si, že nějakou kvalitu mají, ale zas tak velký rozdíl tam podle mě nebude.

Jaké máte ambice v divizi?

Vždycky nejvyšší, samozřejmě. Hlavně už jsem to říkal v přeboru a vyšlo to tak, že jsme postoupili :-) Určitě nechceme mít problém se záchranou. Jsme tam první rok, je to vyšší soutěž, je to změna. Když nebudeme hrát o záchranu, tak budeme spokojení.

Věříte si na 3.ligu?

To je těžká otázka (smích). Proč ne? Třeba se to povede a pojedeme zase na vítězné vlně.

Máte v týmu nějaké nováčky?

Nováčky zatím nemáme. Je to hodně těžké, tak snad nás někteří hráči brzy doplní. Zatím jsme ve stejném složení, takže si přeji ať jsou všichni zdraví, což je nejdůležitější.

Jak si užíváte léto a byl jste někde na dovolené?

Na dovolené jsem nebyl. Bylo to kraťoučké, takže jsem jeden týden trávil na Probošťáku pod stanem. Bylo nádherné počasí, tak to probíhalo v pohodě. Teď už ale jenom to nejdůležitější a to je fotbal.


 
Příští zápasy

Muži A | sobota 20.04.2024, 10:15
FK Újezd Praha 4 - FK Brandýs nad Labem
 
Muži A | sobota 27.04.2024, 10:15
FK Brandýs nad Labem - SK Slaný
 
Aktuální články
Příští zápas: SK Újezd Praha 4 (23.kolo)

V dalším kole zavítáme na hřiště pražského klubu Újezd.

 
S Kladnem ostudná domácí prohra 0:8

Další domácí utkání se nám vůbec nepodařilo a na jaře jsme poprvé prohráli. Nad naše síly bylo Kladno, které od začátku utkání...

 
Dvoubrankové vedení v Nespekách nestačilo

Ač jsme po prvním poločase odcházeli do kabin s dvoubrankovým náskokem, který zařídil svými premiérovými brankami v našem dresu...

 
Zápas s Lounami rozhodla branka do šatny
 
Z Chebu si odvážíme pouze bod
 
O vítězství nad Admirou B jsme rozhodli v 1. poločase
 
Jaro jsme začali vítězstvím ve Štětí
 
Vítězem Zimního turnaje 2024 se stala Přední Kopanina
 
Přípravné zápasy - zima 2024
 
Zimní turnaj FK Brandýs nad Labem 2024
 
 
© eSports s.r.o. & FK Brandýs nad Labem - kontakt: fkbrandys@email.cz RSS