Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Ohlednutí za podzimem pohledem statistiky I

28.12.2018 | Petr Špaček

Kdo nastřílel nejvíc branek? Dal Brandýs víc branek venku nebo doma a v kolika zápasech náš brankář neobdržel branku? Nejenom tyto informace se dozvíte v článku.

V Divizi B, kam nás před touto sezónou přeřadili, přezimujeme na šestém místě. V tabulce domácích zápasů jsme na místě pátém. Pokud by se počítala pouze venkovní utkání, umístili bychom se také na šestém místě.

Celkem jsme za podzimní část nastříleli 24 branek. Více branek vstřelily pouze tři týmy. Nejvíce jich ve skupině B nastřílela Hostouň a to 41. Doma jsme soupeřům nasázeli 16 branek, venku pak 8. Největší měrou se na tom tradičně podílel David Forlwarczny, který vstřelil 6 branek. Dále následuje letní posila ze sousední Staré Boleslavi Václav Šmejkal, který své 3 branky zaznamenal v jednom utkání. Celkem pět fotbalistů vstřelilo dvě branky a to Ondřej Janáček, Petr Pánek, Jan Prokop, František Klíma a Martin Kovařík. Jednu branku zaznamenali sváteční střelci Martin Kubeš, Jan Stross a Michal Dosoudil. Dvě branky si vstřelili soupeři sami.

S 18 obdrženými brankami je naše obrana spolu s dalšími dvěma soupeři sedmou nejlepší v soutěži. Venku jsme obdrželi 13 branek, doma pouze 5. Celkem šestkrát udržel Jakub Janáček čisté konto.

Pokud Brandýs vedl po prvním poločase, vždy dokázal zápas dovést do vítězného konce. Stalo se to celkem v 6 případech. Pokud byl v poločase stav nerozhodný, dvakrát se povedlo Brandýsu zvítězit a dvakrát zůstal remízový výsledek i po devadesáti minutách a museli rozhodnout pokutové kopy, dvakrát pak Brandýs prohrál. Naopak pokaždé kdy Brandýs po prvním poločase prohrával, tak na konci se vždy radoval soupeř.

Takový by podzim z pohledu statistik. Doufejme, že na jaře budou tyto čísla ještě o něco lepší než na podzim.

Zdroje: aplikace Můj Fotbal a livesport.cz

 
Příští zápasy

Muži A | sobota 27.04.2024, 10:15
FK Brandýs nad Labem - SK Slaný
 
Muži A | sobota 04.05.2024, 17:00
SK Český Brod, a. s. - FK Brandýs nad Labem
 
Aktuální články
Proti deseti jsme vybojovali pouze bod

I když jsme po vyloučení domácího hráče hráli skoro 60 minut o jednoho muže navíc, tak si ze hřiště Újezdu odvážíme pouze bod....

 
S Kladnem ostudná domácí prohra 0:8

Další domácí utkání se nám vůbec nepodařilo a na jaře jsme poprvé prohráli. Nad naše síly bylo Kladno, které od začátku utkání...

 
Dvoubrankové vedení v Nespekách nestačilo

Ač jsme po prvním poločase odcházeli do kabin s dvoubrankovým náskokem, který zařídil svými premiérovými brankami v našem dresu...

 
Zápas s Lounami rozhodla branka do šatny
 
Z Chebu si odvážíme pouze bod
 
O vítězství nad Admirou B jsme rozhodli v 1. poločase
 
Jaro jsme začali vítězstvím ve Štětí
 
Vítězem Zimního turnaje 2024 se stala Přední Kopanina
 
Přípravné zápasy - zima 2024
 
Zimní turnaj FK Brandýs nad Labem 2024
 
 
© eSports s.r.o. & FK Brandýs nad Labem - kontakt: fkbrandys@email.cz RSS